ICT
EFFICIENCY

Software
voor een papierloos productieproces

Houtskeletbouw software

Produuz.it

Stuur het volledige productieproces papierloos aan vanuit één vertrouwde omgeving. Onze software maakt het mogelijk om 2D- en 3D-tekeningen, detailtekeningen en projectinformatie aan elkaar te koppelen en zichtbaar te maken op een tablet of een beeldscherm. Alle projectgegevens, zoals calculaties, tijdregistratie en planning, worden automatisch opgeslagen en geordend. Hierdoor kunnen alle betrokken partijen de benodigde informatie in één oogopslag terugvinden. 

Doordat IFC als basis wordt gebruikt kan er met alle programma’s gewerkt worden die een goede IFC aan kunnen leveren. Het gaat dan om bijvoorbeeld Tekla, Revit (AgaCad), HSBCad, Vertex, Cadwork etc.

Nederlands

Video afspelen

Nederlands

Video afspelen

Nederlands

Video afspelen

Tekla Plugin Wood Wall

Woodwall is een Tekla Plugin die speciaal is ontwikkeld voor de prefab houtskeletbouw. Het programma biedt niet alleen eindeloos veel mogelijkheden voor het maken van 3D-tekeningen, u kunt het ook gebruiken om frees- en zaagmachines aan te sturen. Het programma werkt zonder aangeleverde IFC-modellen, maar is ook te gebruiken om aan de hand van reeds uitgewerkte modellen automatisch het juiste tekenwerk voor prefab-elementen te genereren. Daarbij kunt u alle gewenste informatie eenvoudig meegeven aan het project. 

Tekwoods

Nederlands

Video afspelen

Nederlands

Video afspelen

Nederlands

Video afspelen

Blockplot

Gebruik deze handige tool voor het plotten van uw 2D CAD-tekenwerk. Blockplot is zeer gebruiksvriendelijk en maakt het plotten van 2D-tekeningen en het printen van meerdere pagina’s een stuk eenvoudiger. Het programma draait op BricsCAD en werkt het makkelijkst met tekening die gemaakt zijn in dit programma. Het is belangrijk dat u weet hoe u van een kader een block maakt en hoe u tags gebruikt. Als u hier nog niet bekend mee bent, is dit makkelijk eigen te maken. 

Neem snel contact op en informeer naar de mogelijkheden